Assortiment: Brood

Dagelijks/basis brood:

Dagelijks brood bestaat allang niet meer uit “gewoon” bruin, wit en volkoren. U kunt vandaag kiezen uit een keur aan heerlijke broodsoorten die altijd weer verrassend smaken en een traktatie vormen op de dagelijkse broodmaaltijd. Denk maar eens aan tijgerbrood, maanzaadbrood, lampion brood of melkbrood. Altijd weer gebakken van zongerijpt graan, geselecteerde grondstoffen en met liefde tot een ambachtelijk lekker brood gebakken.

Meergranenbrood:

11- zaden, Zonnebloempitten, Kornbrood, Meergranen. Heerlijke broodsoorten, al dan niet met een bite, waar niet alleen graan maar ook ander zaden en pitten aan zijn toegevoegd. Dikwijls wordt er ook nog geroosterde mout aan toegevoegd om de smaak nog beter tot zijn recht te laten komen. Meergranen brood is dus niet alleen uiterst gezond maar ook nog een bijzonder lekker en rijk aan vezels.

Brood voor de liefhebber:

Desem Donker, Speltbrood, Walnoot Volkoren, Grof Volkoren. Voor de echte broodliefhebber voor wie “gewoon” brood nog niet lekker genoeg is, bakken we brood met de smaak van vroeger. Soms lekker compact omdat het met de hele tarwekorrel is gebakken. Extra lang gerezen of extra gevuld met walnoten. Gebakken voor de echte broodeter die brood proeft als een goed glas wijn en van elke hap extra geniet.

 

Are Broden:

Lekker en verantwoord brood, dat is waar we met ‘t Are Brood voor gaan. Gemaakt en gebakken op een Are manier dat maakt ‘t Are Brood zo anders.  Terug naar hoe de boeren, molenaars en bakkers het vroeger deden. De natuur en tijd de kans geven om zoveel mogelijk smaak te ontwikkelen zonder extra toevoegingen.

Klein brood (hard & zacht):

In veel vormen en gewichten de lekkerste kadetjes gevuld of gedecoreerd met sesam- of maanzaad. Niet alleen een lust voor het oog maar ook heerlijk om te eten. Natuurlijk bakken we ook krenten- en mueslibollen voor de lekkere verantwoorde trek.
Franse croissants en HamKaas croissants allemaal volgens origineel recept met toewijding gebakken om lekker van te genieten.