Assortiment: Banket

Basis assortiment taart:

Van zacht moskovisch cakebeslag maken we ze in vele verschillende soorten en maten. Slagroom, Vruchten, Aardbei, Mokka, Marsepein of Chipolata ieder met een eigen vulling en afwerking. Wanneer U tussen al dit lekkers niet kunt kiezen is het zelfs mogelijk om van twee smaken een half te bestellen. Klik hier voor een overzicht van al onze taarten inclusief prijzen.

Fototaarten:

Met een geheel zelf samengestelde foto-taart start je elk feestje goed. Kies je eigen foto en je favoriete taart, dan maken de bakkers er iets heerlijks van! Leuk voor een kinderverjaardag met de idool van uw kind op de taart maar ook voor een jubileum. Klik hier voor een overzicht van ons taarten assortiment en de kosten van een logo.

Koek:

Voor echte ambachtelijke koeken kunt u bij ons uit een breed assortiment kiezen. De recepturen worden al generaties lang doorgegeven en zijn nog altijd even lekker. Zo hebben wij nog ouderwetse Jan-Hagel koekjes of verwen jezelf met een grote gesuikerde krakeling of een roomboter sprits. U kunt bij ons ook terecht voor Speltkoeken en West-friese Cookies.

Gebak:

Voor bij de koffie, als er wat te vieren is, of gewoon omdat ze zo lekker zijn. Gebakjes in alle soorten en smaken maken we elke dag vers. Naast Moscovische (cake) gebakjes, zoals slagroom, mokka en vruchten hebben we ook een breed assortiment soezen. Beroemd zijn de bananensoezen, met verse banaan gevuld, maar niet te versmaden zijn ook de moorkoppen, en de aarbeiensoezen. Ook niet te vergeten zijn onze befaamde tompoucen, kakelvers het allerlekkerst.